3de Leerjaar

Hallo, ik ben juf Barbara. Ik sta sinds september 2002 in De Grasmus. Mijn eerste jaar werkte ik als zorgjuf in de Klare Bron en als juf van de eerste graad (1ste en 2de leerjaar) in De Grasmus. Onmiddellijk verloor ik mijn hart aan deze kleine school waar een open en familiale sfeer heerste.
Het jaar erop had ik het geluk dat ik kon blijven in De Grasmus en in de tweede graad (3de en 4de leerjaar) mocht lesgeven. Gedurende verschillende jaren stond ik alleen in deze graad. Dit was niet altijd gemakkelijk, maar wel heel leerrijk en boeiend. In september 2012 werd de tweede graad gesplitst en nam ik het vierde leerjaar voor mijn rekening.  De ervaring die ik opdeed in mijn graadsklas gebruik ik nu om de kinderen te begeleiden in hun leerproces en hen te ondersteunen waar nodig. Vanaf het schooljaar 2015-2016 neem ik de kindjes van het derde leerjaar onder mijn hoede.

Werken aan een goed welbevinden en zelfvertrouwen in een veilige en geborgen klassfeer vind ik zeer belangrijk. Door samen te werken, voor elkaar te zorgen en zelf leren ruzies op te lossen, worden de kinderen echte vrienden van elkaar.

Naast de lessen rekenen, taal en Frans krijgen de kinderen project en werken we met verschillende kringen. Daarnaast leren de kinderen zelfstandig aan opdrachten werken, initiatief nemen, hun creativiteit ontplooien, zelf opzoeken, elkaar helpen, ….

Ben je nieuwsgierig, kom dan gerust eens een kijkje nemen……
Indien jullie nog vragen hebben, kunnen mij altijd een mailtje sturen: juf.barbara@degrasmus.be

Meest recente berichten

Welkom!

Dit schooljaar zitten we met 21 kindjes in de klas: Olaf, Babette, Hannah, Saman, Katya, Belend, Mauro, Nikola, Martyna, Zoe, Marta, Dilanny, Jan, Magomed, Sisse Storm, Brooklyn, Surin, Lien, Alex, Sanne en Livine. Samen maken we er een leuk en leerrijk schooljaar van!